استرومبلی

 بهاره نوروزی  1396/8/13 آشپزخانه   150
استرومبلی

استرومبولی ها

طرز تهیه انواع استرومبلی های خوشمزه

استرومبلی ها رول های خوشمزه ای هستند که داخل آن ها با انواع مواد و پنیر پر می شود و در فر و ماکروفر پخته می شوند. تمامی مراحل پخت انواع استرومبلی ها مانند یکدیگر است تنها تفاوتی که دارند مواد داخل آن هاست. درست همانند پیتزاها که انواع مختلف مثل پیتزای گوشت، پیتزای مرغ، پیتزای سبزیجات و ...

در این جا ما طرز تهیه خمیر و پخت استرومبلی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر استرومبلی :

آرد: 3 پیمانه
نمک: 1 قاشق چایخوری
مایه خمیر: 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آب گرم: 1 پیمانه
 
طرز تهیه:
 
مایه خمیر را با شکر مخلوط کنید و حدود یک چهارم پیمانه آب گرم به آن اضافه کنید. در ظرفی بزرگ، آرد را با نمک مخلوط می‌کنیم. سپس روغن و سه چهارم پیمانه آب گرم را به همراه مایه خمیر عمل آمده، به آن اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.
 
روی ظرف حاوی خمیر را با پوششی پلاستیکی می‌پوشانیم و آن را دست کم به مدت دو ساعت در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود.
 
فر را با دمای دویست درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.
 
روی میز کار را آردپاشی کرده و خمیر را روی آن به شکل مستطیلی در ابعاد حدود 30*40 سانتیمتر پهن می‌کنیم.
با توجه به این که شما چه استرومبلی می خواهید درست کنید یکی از ترکیب های زیر را و یا حتی به دلخواه خودتان داخل خمیر مانند شکل قرار داده و رول می کنید.
 
مواد لازم برای پر کردن خمیر استرومبلی  ژامبون گوشت:
 
ژامبون گوشت 20 ورق
پنیر ورقه ای یک بسته
فلفل دلمه ای برش خورده به مقدار لازم
 
 در تصویر بالا برای داخل استرومبلی از ژامبون گوشت و پنیر ورقه ای و فلفل دلمه ای زرد استفاده شده. وقتی رل آماده شد می توانیم روی آن را با برس زرده ی تخم مرغ بزنیم. و یا کنجد بپاشیم سپس رول را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته و طلایی شود . پس از پخته شدن و سرد شدن برش می دهیم.

 

مواد لازم برای پر کردن خمیر استرومبلی  مرغ :
 
مرغ پخته شده و خرد شده: 2 پیمانه
سس کچاپ: نصف پیمانه
پنیر موزارلا: 1 پیمانه 
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
برگ‌های ریحان تازه: به میزان لازم
 
 طرز تهیه:
در قسمت میانی خمیر به شکل طولی، پنیر موزارلا را می‌ریزیم. در ظرفی جداگانه، مرغ پخته شده را به همراه سس کچاپ، مخلوط می‌کنیم و آن را روی پنیر موزارلا می‌ریزیم. سپس، پنیر پارمسان را می‌افزاییم. در پایان، برگ‌های تازه‌ی ریحان را روی پنیر پارمسان می‌چینیم.
 
خمیر را رول می‌کنیم سپس با برس روی آن، تخم مرغ زده شده می‌مالیم. چند برش عرضی روی رولت آماده شده ایجاد می‌کنیم و در پایان کمی پنیر پارمسان روی آن می‌پاشیم.
 
مواد لازم برای پر کردن خمیر استرومبلی گوشت :
 
گوشت چرخ کرده (مخلوط شده با پیاز رنده و ادویه) سرخ شده 2 پیمانه
 
پنیر موزارلا: 1 پیمانه 
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
برگ‌های ریحان تازه: به میزان لازم
 
 طرز تهیه:
در قسمت میانی خمیر به شکل طولی، پنیر موزارلا را می‌ریزیم. مخلوط گوشت خود راروی پنیر موزارلا می‌ریزیم. سپس، پنیر پارمسان را می‌افزاییم. در پایان، برگ‌های تازه‌ی ریحان را روی پنیر پارمسان می‌چینیم.
 
خمیر را رول می‌کنیم سپس با برس روی آن، تخم مرغ زده شده می‌مالیم. چند برش عرضی روی رولت آماده شده ایجاد می‌کنیم و در پایان کمی پنیر پارمسان روی آن می‌پاشیم.
 
مواد لازم برای پر کردن خمیر استرومبلی اسفناج :
اسفناج پخته شده با نمک و کمی آب و سپس سرخ شده 2 پیمانه
پنیر موزارلا: 1 پیمانه 
پنیر پارمسان: نصف پیمانه
برگ‌های ریحان تازه: به میزان لازم
 
 طرز تهیه:
در قسمت میانی خمیر به شکل طولی، پنیر موزارلا را می‌ریزیم. اسفناج  راروی پنیر موزارلا می‌ریزیم. سپس، پنیر پارمسان را می‌افزاییم. در پایان، برگ‌های تازه‌ی ریحان را روی پنیر پارمسان می‌چینیم.
 

خمیر را رول می‌کنیم سپس با برس روی آن، تخم مرغ زده شده می‌مالیم. چند برش عرضی روی رولت آماده شده ایجاد می‌کنیم و در پایان کمی پنیر پارمسان روی آن می‌پاشیم.

 

 برای تهیه سایر استرامبولی ها می توانید از هر ماده غذایی که دوست داشتید استفاده کنید موادی مثل قارچ، سیب زمینی، کدو و ....
امیدوارم از دستور پخت این پست استفاده لازم را برده باشید. سفره های زیبا و رنگارنگی را برایتان آرزو می کنم.
>> نوشته شده توسط bhn <<
 

نظرات

مطالب مشابه

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط