بیف استراگانف ،عذای لذیذ روسی

 بهاره نوروزی  1396/8/1 آشپزخانه   964
بیف استراگانف

تاریخچه بیف استراگانف :

بیف استراگانف یک نوع خوراک روسی است که از تکه‌های فیله گوشت گاو به همراه خامه تشکیل شده‌است. پس از ابداع آن در قرن نوزده میلادی در روسیه، این خوراک در ایران، اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، جنوب آفریقا، لبنان و برزیل رواج یافت.

مواد لازم جهت پخت بیف استروگانف برای 4 نفر:

گوشت 300 گرم  .  قارچ 100 گرم  .  خامه 200 گرم  .  چیپس خلالی مقدار لازم

پیاز 2 عدد  .  آرد 1 قاشق غذاخوری  .  شیر 1/2 لیوان  .  نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه : پیازهای خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت را به اندازه های کوچک و نازک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 2 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و آب آن کشیده شود.

پس از پخت گوشت ، قارچ های خرد شده را به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس مخلوط شیر ، آرد ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

در پایان پخت مواد را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بکشید سپس با چیپس خلالی تزیین و سرو کنید ؛ بیف استروگانف را میتوانید همراه با اسپاگتی ، نان یا برنج سرو کنید ( در صورت تمایل بجای چیپس خلالی از سیب زمین سرخ شده استفاده کنید ).

منبع: ایران کوک

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

مطالب مرتبط

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط