روش پخت کیک موزی

 بهاره نوروزی  1396/8/20 آشپزخانه   1144
کیک موزی

روش پخت کیک موزی

روش پخت کیک موزی بسیار لطیف و خوشمزه مناسب برای تازه کارها

موز یکی از میوه هایی است که در تمامی فصول در اختیار می باشد و بیشتر از آن در لابه لای کیک به صورت خام استفاده می کنند اما در دستور پخت زیر از این میوه در مرحله ی پخت استفاده می شود و کیک موزی شما بسیار مزه جالب و بافت نرمی پیدا خواهد کرد.

این دستور پخت را به تازگی امتحان کرده و از آن راضی بودم. امیدوارم شما نیز این کیک متفاوت را تهیه کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم جهت کیک موزی :

پیمانه مورد استفاده لیوان های 250 سی سی دسته دار که معمولا در همه ی آشپزخانه ها وجود دارد

آرد سفید و یا سبوسدار                                        3 پیمانه

شکر                                                           1 پیمانه

کره  یا روغن                                                  100 گرم

شیر                                                           1 پیمانه

تخم مرغ                                                      2 عدد

موز                                                           2 عدد

جوش شیرین                                                  نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر                                                 2 قاشق چایخوری

وانیل                                                        در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری

 

 

روش پخت کیک موزی :

قبل از هرکار فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود.

ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با هم زن برقی هم می زنیم. انقدر این کار را ادامه می دهیم تا حجم مایع دو برابر شود و رنگش کرمی شده و همه ی دانه های شکر در آن حل شود. در صورتی که می خواهید کیک به طور خالص طعم موز بدهد از وانیل استفاده نکنید اما اگر به بوی تخم مرغ حساس هستسد می توانید وانیل هم به همراه تخم مرغ و شکر هم بزنید. هرچند بدون وانیل هم اگر تخم مرغش خیلی خوب هم بخورد این کیک به هیچ عنوان بوی تخم مرغ نمی دهد. سپس روغن و شیر را به آن اضافه می کنیم . در ظرفی موز را با سر چنگال له کرده و آن را نیز به مواد اضافه می کنیم . در ظرفی دیگر آرد را 3 بار الک کرده و به همراه جوش شیرین و بکینگ پودر آرام آرام در چند مرحله به مایع اضافه کرده و در یک جهت با قاشق بلند بزرگی هم می زنیم. با شدت این کار را انجام نمی دهیم فقط می خواهیم مواد با همدیگر مخلوط شوند. حواستان باشد که در هنگام اضافه کردن ارد ممکن است گاهی به آرد کمتر و یا بیشتر نیاز باشد. غلظت مواد باید شبیه به خمیر زیر باشد.

ظرف مورد نظرتان را از قبل چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مواد را داخل آن بریزید. ظرفی را انتخاب کنید که مواد دو سوم آن را پر کند. تا جا برای پف کردن داشته باشد. ظرف را داخل فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید زمان پخت بین 45 تا 60 دقیقه متغیر است. برای آن که مطمعن شوید کیک پخته چاقوی ظریفی را در آن فرو کنید اگر مواد به چاقو نچسبید کیک آماده است. فر را خاموش کرده و اجازه دهید کمی در فر خاموش بماند تا مغز پخت تر شود. سپس کیک را خارج کرده و بگذارید تا اندکی سرد شود.

امیدوارم از این کیک با بافت نرم و طعم خوشمزه موز لذت ببرید. می توانید داخل یا روی آن قبل از پخت قطعه های گردو هم بریزید.

وقتی کیک را برش می دهید متوجه اثرات موز می شوید که رنگ کیک را طرحدار کرده است که بنظر من خیلی جالب است. هنگام خوردن نیز موز باعث می شود بافت کمی حالت ژله ای و متفاوت پیدا کند.

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

مطالب مرتبط

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط