سالاد مراکشی با مرغ

 بهاره نوروزی  1396/8/1 آشپزخانه   875
طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین سالاد مراکشی

مواد لازم برای تهیه سالاد مراکشی با مرغ :

1- فیله کوچک مرغ…..4عدد
2- روغن زیتون….5 قاشق غذاخوری
3- زیره کوبیده شده….2/1 قاشق چایخوری
4- آب لیمو ترش تازه….3 قاشق غذاخوری
5- گشنیز خرد شده ….1 پیمانه
6- هویج خرد شده(رشته ای)….3 عدد متوسط
7- اسفناج برگ کوچک(بیبی اسفناج )….150 گرم
8- کشمش…. 3/1 پیمانه
9- فلفل دلمه قرمز خرد شده…..2/1 پیمانه
10- نمک و فلفل سیاه…. به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا فیله مرغ را با زیره وکمی نمک و فلفل مخلوط کرده تا طمع دار شود , سپس آنها را با دو قاشق روغن زیتون در ماهیتابهء در بسته پخته تا رنگ آن طلائی شود(هر دو طرف آنها) سپس بصورت نواری برش دهید.در یک کاسه مناسب اسفناج , آبلیمو, مرغ ,روغن زیتون , هویج , فلفل خرد شده , کشمش و گشنیز و نمک و فلفل(به میزان لازم) را ریخته و مخلوط کنید.

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط