طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و حرفه ای به سبک رستورانی

 پویان ایزدی  1398/4/19 آشپزخانه   281
طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری از بهترین غذاهای خوشمزه و مهمانی به شمار می رود که در کشور خودمان و دنیا نیز مورد استقبال قرار گرفته است. طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه به سبک رستورانی را همراه با دستور پخت کاملا ایرانی که طعم و مزه بسیار جالبی به آن می دهد، در ادامه خواهیم دید.


آموزش پخت مرغ و سبزیجات بخارپز , یه غذای رژیمی عالی و خوشمزه

 


دستور پخت زیر برای مرغ سوخاری به تعداد 4 نفر است، می توانید با تغییر مواد به دلخواه دستور پخت را برای افراد بیشتری تهیه کنید. به خاطر داشته باشید که برای تهیه مرغ سوخاری نباید بیش از حد پوست مرغ برشته شده و یا بسوزد. البته میزان پخت مرغ باید به صورتی باشد که رنگ طلایی مرغ بعد از گریل شدن نمایان شده و مزه ای که با سس روی آن همراه می شود، کاملا حس شود و عملا سوخاری شدن را در دهان حس کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری

آرد ۲ لیوان

ماست ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

ران یا سینه مرغ ۸ تکه

سبزیجات معطر ¼ لیوان

پودر پیاز ½ قاشق چایخوری

پودر سیر ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

طعم دهنده مرغ کاری نصف قاشق غذاخوری

زنجفیل تازه پودر شده نصف قاشق غذاخوری

دستور پخت مرغ سوخاری

ابتدا باید توجه کنید که تمامی مواد را از شب قبل آماده کنید و مرغ را در مواد بخوابانید. برای تهیه مواد ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی و یا تکه های کوچک تر خرد می کنیم و سپس سبزیجات را به آن می افزاییم. برای این که بتوانیم مواد خوش طعم تری داشته باشیم به علاوه تمامی سبزیجات ابتدا طعم دهنده کاری را به مقدار کم اضافه می کنیم و سپس ماست، نمک و فلفل سیاه، پس از آن مواد را باید به طوری هم بزنیم که یکدست شود و به جان مرغ برود!


مرغ ناردون

 


پس از آن باید روی کاسه را با سلفون بپوشانیم و در یخچال قرار دهیم. باید از شب قبل این کار را انجام داده ، و پس از گذشت حدود 9 تا 10 ساعت موارد را بیرون بیاوریم. سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا میشکنیم و هم میزنیم تا یک دست شود و بوی زحم آن از بین برود. توجه کنید که حتما باید زرده و سفیده کاملا مخلوط شود.

در این مرحله باید آرد را در کاسه ای جداگانه با پودر پیاز، پودر سیر (یا سیر تازه پودر شده)، زنجفیل پودر شده و فلفل و نمک مخلوط کنیم و آن قدر هم بزنیم تا مواد یک دست شوند. روغن را در تابه ریخته و روی اجاق قرار می دهیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

از این مرحله به بعد طرز تهیه مرغ سوخاری باید ابتدا مرغ های مزه دار را از یخچال خارج کرده، در تخم مرغ میزنیم، سپس در آرد مخصوص و بعد آن را به آرامی در تابه می خوابانیم. توجه کنید که همه مرغ باید مواد خورده شود و جایی از آن خالی باقی نماند. باید بگذارید تا مرغ ها به آرامی و با حرارت ملایم پخته شوند و مرغ سوخاری ما دچار سوختگی و یا برشتگی بیش از حد نشود و حسابی سوخاری شود.


سوپ مرغ و ماست سریع

 


بعد از اتمام سرخ شدن مرغ ها، آن را یا درون دستمال گذاشته و یا روی روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. مرغ سوخاری رستورانی را می توانید با گوجه، سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده تزیین نمایید، همچنین سس قرمز و سس فرانسوی به علاوه سس انار و سس تارتار نیز برای این غذا توصیه می شود.

نظر خود را در مورد طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک رستورانی، خوشمزه و عالی بنویسید.

نوش جان

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

مطالب مرتبط

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط