طرز تهیه سمبوسه خوشمزه ،تند و جنوبی به سبک حرفه ای و مجلسی

 بهاره نوروزی  1398/5/2 آشپزخانه   199
طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه ، تند و جنوبی حرفه ای و مجلسی به همراه آموزش کامل پیچیدن سمبوسه مثلثی به همراه دستور پخت با سیب زمینی و سبزیجات معطر گشنیز و جعفری. سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که در حال حاضر در بسیاری از شهرها پخته و ارائه می شود. این غذای خوشمزه در روغن سرخ می شود و مواد تشکیل دهنده آن سیب زمینی ، پیاز و سبزیجات معطر مثل گشنیز و جعفری است. در ادامه طرز تهیه غذای خوشمزه جنوبی ، سمبوسه را آموزش می دهیم.


طرز تهیه آبگوشت مخصوص


مواد لازم برای سمبوسه (طرز تهیه سمبوسه تند و خوشمزه 4 نفره)

  1. سیب زمینی 2 عدد متوسط
  2. پیاز 3 عدد متوسط
  3. سبزی (گشنیز و جعفری) کمی
  4. روغن یا کره
  5. نمک و فلفل و زردچوبه ، دارچین و ادویه هندی

طرز تهیه سمبوسه و مواد میانی آن

معمولا برای پخت سیب زمینی پوست سیب زمینی ها رو میگیرم و به شکل آبگوشتی خرد میکنم و با مقدار خیلی خیلی کمی آب میذارم تا روی حرارت ملایم با نمک بپزه. اینطوری تا وقتی که بپزه آبی که همراهش ریخته بودیم هم خشک میشه و سیب زمینی حالت پفکی تری پیدا میکنه. البته اگه خواستید مشکلی پیش نمیاد که با پوست به شکلی که عموما پخته میشه سیب زمینی ها رو بپزید. فقط اگر از این روش استفاده کردید حتما باید آبی که برای پختن استفاده کردید خشک بشه و سیب زمینی پوره شده حالت آبکی نداشته باشه.


طرز تهیه پیتزا رول قارچ و پنیر به همراه تصاویر مرحله به مرحله


در حالی که سیب زمینی ها به آرامی پخته می شوند ، ابتدا روغن را در ماهیتابه می ریزیم، سپس با داغ شدن روغن پیاز را اضافه می کنیم. مقداری پیاز را تفت می دهیم که طلایی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه هندی را اضافه می کنیم. به جای ادویه هندی می توانید از ادویه کاری نیز استفاده کنید. حدود 5 دقیقه تفت می دهیم. سپس سبزیجات را به این ترکیب می افزاییم. دمای گاز را کم می کنیم، سیب زمینی ها را پوس می کنیم و به صورت مکعب های ریز و کوچک داخل مواد می ریزیم. این ترکیب نباید زیاد پخته شود چرا که سبزی ها خراب می شوند، تنها باید مواد را با هم ترکیب کنیم تا مزه مواد به خرد سیب زمینی برود


طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و حرفه ای به سبک رستورانی


مواد داخل سمبوسه

البته سبزیجات اصلی این ترکیب گشنیز و جعفری است. شما می توانید سبزیجات دیگر نیز مثل سیر یا پیازچه نیز اضافه کنید اما بستگی به سلیقه خودتان دارد.

نحوه پیچیدن و بستن سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه تند و خوشمزه

برای بستن و پیچیدن سمبوسه ابتدا نان لواش رو به صورت عمودی از وسط برش بزنید به طوریکه مستطیلی با عرض کم  و طول زیاد داشته باشید. میتونید سایزش رو کوچک تر هم بکنید. مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید.

مواد رو در گوشه اولش بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید و اونقدر تکرار کنید تا به انتهای نان برسید. فقط خیلی مهمه که قسمتی از نان که مواد داخلشه باز نباشه که موقع سرخ شدن بیرون بریزه.


آموزش پخت چیز کیک نیویورکی به همراه ویدئو


مراحل پیچیدن سمبوسه

انتهای اضافی نان رو برش میزنیم. برای اینکه آخرین تا باز نشه موقع سرخ شدن به یه چسب نیاز داریم. من از مخلوط آرد و آب که کمی هم آبکی باشه به عنوان چسب استفاده کردم. سفیده تخم مرغ یا حتی آب خالی هم جواب میده.

سمبوسه ها آماده سرخ شدن

روغن رو در ماهیتابه میریزیم و سمبوسه ها رو روی حرارت متوسط از هر دو طرف سرخ میکنیم. به شکلی که نسوزه ولی نان کاملا ترد باشه. این غذا روغن زیادی میبره. ولی شما خیلی بهش بها ندید و روغن خیلی زیادی مصرف نکنید. در انتها هم با حوله های مخصوص روغن اضافیش رو بگیرید.


کشک بادمجون مخصوص رژیمی


طرز تهیه سمبوسه

منبع: 2nafare.com

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

مطالب مرتبط

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط