طرز پخت پیتزا رژیمی با همان ترکیب همیشگی که تنها 350 کالری دارد

 بهاره نوروزی  1396/10/13 آشپزخانه   331
پیتزا رژیمی

پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می تواند در عین حال سالم ترین و رژیمی ترین غذا نیز باشد. در اینجا طرز پخت یک پیتزا رژیمی و سر شار از فیبر را به همراه محاسبه میزان دقیق کالری برایتان آورده ام.

شما می توانید در پخت پیتزا از انواع سبزیجات استفاده کنید تا علاوه بر بالا بردن فیبر غذا ویتامین های مفید آن را نیز افزایش دهید. سبزیجاتی مثل پیاز، پیازچه، گیشنیز و جعفری،بادمجون،کدو، ذرت آب پز شده، لوبیا سبز، انواع حبوبات، جوانه ی گیاهان و کلم بروکلی اما ساده ترین و خوشمزه ترین مدل پیتزا ترکیب اولیه آن است که همه ی پیتزا دوستان می پسندند.


حتما بخوانید: کشک بادمجون مخصوص رژیمی


مواد لازم چهت نان پیتزا رژیمی :

آب یک چهارم لیوان                                 0 کالری

آرد نصف لیوان                                     250 کالری

مایه خمیر1 قاشق چایخوری                        0 کالری

شکر یک قاشق چایخوری                           20 کالری

نمک به مقدار لازم                                  0 کالری

روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری               90 کالری

روش پخت نان پیتزا رژیمی :

ابتدا مایه خمیر را با اندکی آب ولرم و شکر درون استکانی در جای تاریک به مدت 5 دقیقه قرار می دهیم. سپس آرد را در ظرفی الک کرده و مایه خمیر و نمک و روغن زیتون  را ریخته اندک اندک آب را اضافه می کنیم تا به حالت خمیر نان پزی در بیاید. خمیر را ورز داده و در ظرفی که با اندکی روغن زیتون چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی آن را یک کیسه فریزر می کشیم. به مدت یک ساعت در جایی تاریک و نسبتا گرم قرار می دهیم. می توانید دور ظرف را با پارچه ای بپوشانید تا گرم و تاریک باشد.


حتما بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی


مواد لازم برای روی پیتزا رژیمی:

یک چهارم سینه مرغ متوسط                        150 کالری

قارچ 4 عدد متوسط                                  10 کالری

گوجه فرنگی 1 عدد متوسط                         20 کالری

فلفل دلمه ای نصف یک عدد متوسط                10 کالری

سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری              10 کالری    

پنیر پیتزا رنده شده 50 گرم                        140 کالری

نمک ادویه آویشن  به مقدار لازم   

روش پخت:     

یک چهارم سینه مرغ را با اندکی آب و نمک و چند چوب دارچین و ادویه پیتزا و کمی فلفل دلمه ای آب پز کنید. فلفل دلمه ای هارا ریز خرد کرده و گوجه و قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد کنید. به هر کدام به صورت جداگانه اندکی نمک بزنید.

خمیر را دوباره ورز دهید اگر به دست می چسبد کمی آرد بپاشید و سپس کف سینی پیتزا پزی را کمی چرب کرده و خمیر را گرد پهن کنید. اگر احتمال می دهید بچسبد می توانید کف سینی را با کاغذذ روغنی چرب شده بپوشانید و سپس خمیر را پهن کنید. می توانید ابتدا خمیر را روی سطح صافی گرد کرده و سپس با وردنه پهن کنید و داخل سینی قرار دهید.  سینی را روی پایه درون ماکروفر گذاشته و یک کاسه آب نصفه ی پیرکس در زیر آن بگذارید. سپس به مدت 5 دقیقه با حرارت 600 وات پخت ترکیبی اجازه دهید پخته و گریل شود. سینی را خارج کرده و بگذارید کمی سرد شود.

سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته و پهن کنید. مرغ ریش ریش شده را آویشن بزنید و سپس بریزید. قارچ و فلفل و گوجه فرنگی را هم قرار داده و یک مشت کوچک پنیر پیتزا را در آخر روی تمام پیتزا پخش کنید. می دانیم که هر چه میزان پنیر بیشتر باشد پبتزا خوشمزه تر است . اما در اینجا هدف فقط عطر پنیر پیتزا است. که در کنار بوی قارچ و آویشن و فلفل دلمه ای لذت بخش و دوست داشتنی است.

پیتزا را بر روی پایه ی ماکروفر قرار داده و مجددا زیر آن را یک کاسه ی نیمه آب پیرکس قرار می دهیم. به مدت 8 دقیقه با قدرت 600 وات پخت ترکیبی می پزیم.

از آن جایی که افراد در رژیم غذایی باید نصف پیتزا را برای یک وعده میل کنند این پیتزا برای دو نفر می باشد. در کل کالری مصرف شده در پخت این غذا 700 کالری بوده که نصف یک پیتزای معمولی است. پیتزای معمولی مرغ 1400 کالری دارد و از آن جایی که برای یک فرد رژیمی نصف این پیتزا کافی است می شود 350 کالری ! در کنار آن می توانید یک پرس کامل سالاد کاهو و خیار گوجه بدون سس با 20 کالری مصرف کنید. در کل این وعده ی غذایی کامل و سالم و مفید می شود 370 کالری .

با لذت پیتزا بخورید و اندامی زیبا و زندگی شاد داشته باشید.

مربوط به بخش آشپزی

مربوط به بخش سلامتی و تناسب اندام

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط