فریتانا ی ایتالیایی

 بهاره نوروزی  1396/10/4 آشپزخانه   798
فریتانا

فریتانا ی ایتالیایی

طرز تهیه فریتانا ی فلفل و پیازچه به صورت لقمه ای در کمتر از 30 دقیقه

این غذای خوشمزه یک صبحانه و میان وعده ی عالی و سالم برای آن دسته از افراد است که علاقه ی خاصی به طعم پنیر چدار دارند . شما می توانید فریتانا را با انواع سبزیجات دیگر به غیر از فبفل و پیاز چه نیز امتحان کنید و لذت ببرید.


حتما بخوانید: آموزش 6 مدل پیش غذا ی خوشمزه


 

مواد لازم:

فلفل دلمه ای ریز خرد شده                                 یک چهارم فنجان

پیازچه ریز خرد شده                                        یک عدد

تخم مرغ                                                    شش عدد

شیر                                                         یک چهارم فنجان

نمک و فلفل و پنیر چدار                                   به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیش از هر کاری فر را روشن کرده و روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.


حتما بخوانید: ده ایده عمل پخت پارتی فود ساده و خوشمزه


 

 قالب مافین را با اسپری روغن چرب کنید و سپس در هر یک از قسمت های قالب به مقدار مساوی فلفل دلمه ای و پیاز چه بریزید. سپس تخم مرغ و شیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با ملاقه در قالب ها بریزید. در آخر پنیر را روی هر یک اضافه کنید.


حتما بخوانید: کیک گوشت


 

به مدت 15 تا 18 دقیقه تا زمانی که فریتاناها خود را بگیرند قالب را در فر بگذارید و سپس خارج کرده و پس از 5 دقیقه که خنک شدند به آرامی اطراف آن هارا چاقو بکشید و از قالب خارج کنید.

مربوط به بخش آشپزی

 

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

مطالب مرتبط

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط