فینگرفود قاشقی

 بهاره نوروزی  1396/8/4 آشپزخانه   2706
دانلود کتاب الکترونیکی طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین فینگرفود قاشقی

فینگرفود قاشقی

همان طور که در پست های قبلی توضیح داده شد. برای پخت فینگرفودها می توان از یک بیس نان استفاده کرد و با تزئین این نان بوسیله ی مواد مختلف فینگر فودهای مختلفی بوجود اورد . مدل نان فینگرفود قاشقی بسیار مناسب این مدل غذا می باشد چرا که ماهیت قاشق برای غذا خوردن است و چون دسته دارد مناسب برای گرفتن و چون قسمت گرد گود دارد مناسب برای چیدن مواد خوراکی در آن می باشد.

در این پست روش پخت نان قاشقی برای فینگرفود را آموزش می دهیم. پس از این که این نان ها آماده شدند قاشق های کوچکی هستند که با قرار دادن سس و خرده های ژامبون و جعفری و یا پنیر صبحانه و گوجه و ریحان و یا خامه و شکلات و ترافل و هر چیز دیگر به انواع فینگرفودهای بامزه و جذاب تبدیل می شوند.

مواد لازم جهت نان قاشقی فینگرفود:

آرد                                                     2 پیمانه

شیر                                                    1 پیمانه

روغن                                                  1/2 پیمانه

تخم مرغ                                               2 عدد

مایه خمیر                                             1 قاشق غذاخوری

نمک                                                  مقداری

نکته : در صورتی که فینگرفود شما به عنوان شیرینی مصرف شود می توانید 3 قاشق شکر هم به آن اضافه کنید.

روش پخت:

ابتدا مایع خمیر را با مقداری آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه در جای تاریک قرار می دهیم. آرد و شیر و روغن و تخم مرغ را مخلوط کرده و مقدار کمی نمک زده و به همراه مایه خمیر خوب مخلوط می کنیم. سپس ظرف نسبتا بزرگی را چرب کرده و خمیر گرد شده را در آن قرار می دهیم.  پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم.

پس از دو ساعت مجددا خمیر را ورز می دهیم و  قسمت قسمت کرده و سطح صافی را مقداری آرد می پاشیم تکه های خمیر را با وردنه به صورت گرد پهن می کنیم.

اجازه دهید خمیر های پهن شده به همین شکل نیز 10 دقیقه بماند.

اکنون همانند تصویر قاشق های غذاخوری را روی خمیر بچینین. سپس دورتادور قاشق هارا با اسلایدر یا سر چاقوی تیز با اندکی فاصله برش بدهید.

برش هارا روی کاغذ روغنی چرب شده قرار داده و مجددا 10 دقیقه صبر کنید.

برش هارا به همراه همان کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده و قاشق هارا مانند تصویر روی آن ها قرار دهید تا پس از پخت شکل قاشق هارا به خود بگیرد. سینی و محتویاتش را داخل فری که قبل از این به مدت 15 دقیقه با درجه حرارت 180 گرم شده به مدت 5 الی 7 دقیقه بسته به زخامت  قرار دهید.

پس از آن قاشق های شما آماده است. می توانید آن ها را از ظرف خارج کرده و اجازه دهید سرد شوند.

می توانید روی آن ها را با هر موادی تزئین و به هر صورت استفاده کنید در مورد تصویر زیر از سبزیجات و پنیر استفاده شده.

>> جمع آوری و نوشته شده توسط سردبیر نوروزانه <<

 

 

 

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

مطالب مرتبط

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط