مرصع پلو

 بهاره نوروزی  1396/9/22 آشپزخانه   511
مرصع پلو

مرصع پلو

طرز پخت مرصع پلو مجلسی به همراه فوت و فن های آن

این پلو به علت زیبایی منحصر به فردش به مرصع پلو یا جواهر نشان معروف است و یکی از پر تشریفات ترین پلوهای ایرانی است که در میهمانی های مهم و رسمی خانم خانه برای نشان دادن سلیقه و محبتش به میهمان این غذای خوشمزه را تهیه می کند. این غذا به خاطر ظاهر زیبا و رنگارنگش جلوه ی ویژه ای به میز غذا می دهد و به خاطر استفاده از تمامی گروه های غذایی بسیار پر خاصیت و مقوی می باشد. در روش پخت این غذا به سبک شهرهای مختلف ایران تغییرات و تفاوت های ظریفی وجود دارد اما عمومی ترین روش پخت آن را در ادامه برایتان آورده ام.


حتما بخوانید: خورش تره غذای کردی


 

نظرات

مطالب مشابه

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط