کیک گوشت

 بهاره نوروزی  1396/9/20 آشپزخانه   1071
کیک گوشت

کیک گوشت

کیک گوشت : یک غذای خوشمزه و جالب مخصوص میهمانی های شما

به عنوان پیش غذا و یا عصرانه این کیک گوشت خوشمزه می تواند یک انتخاب عالی باشد. از آن جایی که تزئین کیک ها کار ساده ای است. این غذا می تواند ظاهری زیبا برای تزئین سفره ی شما باشد.احتیاجی به نان و برنج ندارد و مانند کیک برش داده شده و بسیار هیجان نگیز است. امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت :

 نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
 ادویه  به میزان لازم
بکینگ پودر  نصف قاشق چایخوری 
 روغن 1/2 لیوان 
ماست 1 لیوان
آرد  سفید 1.5 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
قارچ  3 عدد

 

طرز تهیه مواد میانی کیک:

پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود. 

 

طرز تهیه مواد کیک:

تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. 

 

قالب 20 سانت را آماده کرده و دیواره های آن را چرب می کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که 10 دقیقه گرم کرده ایم با شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهید. اندازه  این دستور برای 5 نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.

مربوط به بخش آشپزی

طراحی سایت ارزان - گره نرم افزاری آیدین

نظرات

مطالب مشابه

پست های تصادفی

آرشیو

لینک های مرتبط